Промяна към устойчива верига за доставки - HAYCAD INFOTECH - Engineering and business solutions

Публикации


Промяна към устойчива верига за доставки
event07.06.2023
Промяна към устойчива верига за доставки
Разкриване на устойчивост и растеж и дългосрочно развитие, чрез трансформация на веригата за доставки.

Когато предприятията продължават да се сблъскват с прекъсвания в постоянно променящата се пазарна среда, от решаващо значение е те да издигнат веригата си за доставки на нови нива.

Разбирането на началната точка и етапите на развитието на веригата за доставки е от ключово значение за успешното провеждане на трансформацията. Ето защо се радваме да споделим с вас една подробна бяла книга (White book), която ще ви помогне да преминете през тези стъпки на развитие.

В тази изчерпателна електронна книга ще:

Откриете 5-те етапа на развитие на веригата за доставки: Получите дълбоко разбиране за това къде се намира вашата организация в момента по отношение на степента на веригата за доставки. Ще научите как водещите компании са преминали през всеки етап и определете следващите стъпки за успешна трансформация.
Научете повече за инструментите за оркестрация на мрежи за създаване на стойност: Запознайте се с най-съвременните инструменти и технологии, които позволяват безпроблемно сътрудничество във вашата мрежа за доставки.

Разкрийте възвръщаемостта на инвестициите в цифровата трансформация, както и осезаемите ползи и възвръщаемостта на инвестициите, които могат да бъдат постигнати чрез успешнa цифрова трансформация.
От подобрената ефективност и спестяване на разходи до повишена удовлетвореност на клиентите и повишена гъвкавост.

Изтеглете електронната книга тук

Не пропускайте тази възможност да получите ценни знания и да поставите организацията си на пътя към устойчивост и растеж.

Още публикации

Екипът на Хайкад беше на събитието
event22.01.2024
Екипът на Хайкад беше на събитието "Value Up" на Dassault Systèmes в Малта
Екипът на Хайкад Инфотех се присъедини към събитието Value Up 2024 на Dassault Systemes в Малта, където нашите експерти споделиха вълнуващи технологични идеи и взеха участие в дискусии за бъдещето на софтуерните технологии.
Хайкад Инфотех и Dassault Systemes предоставят големи отстъпки на българските автомобилни компании, работещи със Stellantis
event01.12.2023
Хайкад Инфотех и Dassault Systemes предоставят големи отстъпки на българските автомобилни компании, работещи със Stellantis
Важна възможност за значителни икономии се предоставя на българските фирми в автомобилния бранш, свързани с група Stellantis или фирми от фирмената група. Хайкад Инфотех и Dassault Systemes обявиха специален пакет с изключително преференциални условия за придобиване на лицензи за CATIA и 3DEXPERIENCE до края на 2023 г.
Aкценти от
event30.11.2023
Aкценти от "Automotive Days in Bulgaria 2023" в Стара Загора и Бургас
"Automotive Days in Bulgaria 2023" Обедини Бизнеса с Иновациите в Стара Загора и Бургас.
Виж всички