Промяна към устойчива верига за доставки - HAYCAD INFOTECH - Engineering and business solutions

Публикации


Промяна към устойчива верига за доставки
event07.06.2023
Промяна към устойчива верига за доставки
Разкриване на устойчивост и растеж и дългосрочно развитие, чрез трансформация на веригата за доставки.

Когато предприятията продължават да се сблъскват с прекъсвания в постоянно променящата се пазарна среда, от решаващо значение е те да издигнат веригата си за доставки на нови нива.

Разбирането на началната точка и етапите на развитието на веригата за доставки е от ключово значение за успешното провеждане на трансформацията. Ето защо се радваме да споделим с вас една подробна бяла книга (White book), която ще ви помогне да преминете през тези стъпки на развитие.

В тази изчерпателна електронна книга ще:

Откриете 5-те етапа на развитие на веригата за доставки: Получите дълбоко разбиране за това къде се намира вашата организация в момента по отношение на степента на веригата за доставки. Ще научите как водещите компании са преминали през всеки етап и определете следващите стъпки за успешна трансформация.
Научете повече за инструментите за оркестрация на мрежи за създаване на стойност: Запознайте се с най-съвременните инструменти и технологии, които позволяват безпроблемно сътрудничество във вашата мрежа за доставки.

Разкрийте възвръщаемостта на инвестициите в цифровата трансформация, както и осезаемите ползи и възвръщаемостта на инвестициите, които могат да бъдат постигнати чрез успешнa цифрова трансформация.
От подобрената ефективност и спестяване на разходи до повишена удовлетвореност на клиентите и повишена гъвкавост.

Изтеглете електронната книга тук

Не пропускайте тази възможност да получите ценни знания и да поставите организацията си на пътя към устойчивост и растеж.

Още публикации

Dassault Systèmes се насочва към разширяване на инфраструктурата за отбрана
event30.05.2021
Dassault Systèmes се насочва към разширяване на инфраструктурата за отбрана
Инфраструктурата в областта на отбраната, като например хангари за самолети, докове или пристанища, е от решаващо значение за разполагането и експлоатацията на военните платформи.
Интегрирани системи и иновации в отбранителните системи
event14.09.2023
Интегрирани системи и иновации в отбранителните системи
Процесът на внедряване на нови технологии и иновации в отбранителната индустрия не е толкова прост, колкото изглежда. Той включва много внимателен анализ и проектиране на интегрирани системи, процес на различни изпитания в различни сценарии, извличане на поуки от оперативния опит, връщането му обратно в технологията и накрая внедряването му в отбранителната индустрия.
Dassault Systèmes стартира
event01.08.2021
Dassault Systèmes стартира "Co-Design to Target", ново индустриално решение за космически и отбранителни програми
Компанията 3DEXPERIENCE, световен лидер в областта на софтуера за 3D проектиране, 3D цифровите модели и решенията за управление на жизнения цикъл на продуктите (PLM), днес обяви старта на най-новото си решение за авиационната и отбранителната индустрия - "Co-Design to Target".
Виж всички