3DEXPERIENCE за микро- и малки предприятия: Практическа демонстрация за индустриални сценарии - HAYCAD INFOTECH - Engineering and business solutions

Събития


3DEXPERIENCE за микро- и малки предприятия: Практическа демонстрация за индустриални сценарии
event06.11.2020
3DEXPERIENCE за микро- и малки предприятия: Практическа демонстрация за индустриални сценарии
Haycad Infotech имаме удоволствието да ви поканим на безплатния уебинар 3DEXPERIENCE за микро- и малки предприятия: Практическа демонстрация за индустриални сценарии, който ще се състои на

19 ноември от 13:00 часа.

РЕГИСТРАЦИЯ

Индустрия 4.0 е актуална тема през последните няколко години, но сега повече от всякога се нуждаем от иновативни цифрови инструменти и дигитализация на процесите, за да преодолеем поредната глобална промяна.

В момента всяка производствена компания е изправена пред предизвикателството да намери правилните инструменти, които да увеличат нейната ефективност и да ѝ помогнат в създаването на по-завладяващо продуктово преживяване за предлаганите от нея изделия.

Един от тези инструменти е 3DEXPERIENCE – платформата на Dassault Systemes за цялостно управление на жизнения цикъл на продукта - от проектиране и производство, през маркетинг и продажби, до рециклиране - всичко това в единна облачна среда.

Какво ще ви представим на уебинара?

  • Коментари на специалисти относно предизвикателствата в индустрията днес
  • Демонстрация на възможностите на 3DEXPERIENCE: ефективно решение за управление на информацията и процесите в микро- и малки предприятия
  • Дигитализацията в индустрията - лукс или необходимост

Кои ще бъдат лекторите?

Спасена Генчева – управител на фирма Хайкад Инфотех

Спасена има образование по икономика и финанси и разнообразен опит в индустрията, главно в администрацията и управлението на финансово-счетоводни процеси. Тя заема различни ръководни длъжности, а от 2015 г. управлява и високотехнологичната компания Хайкад Инфотех.

Талиб Даил – технически ръководител в Хайкад Инфотех

Талиб отговаря за всички технически дейности свързани с внедряването на продуктите на Дасо Системс. Дългогодишният му ръководен опит в български производствени предприятия, му дава предимство в познаването на реалните нужди на компаниите и възможностите за приложението на софтуерните продукти на Dassault Systemes, за разрешаване на конкретни индустриални задачи.

Участието в уебинара е напълно безплатно, но местата са ограничени. Запазете своето с регистрация от бутона по-долу. Ние ще продължаваме да ви представяме някои от най-върховите софтуерни технологии в света с цел да ви вдъхновим с нови идеи за бъдещето.

Очакваме ви!

Още събития

ОТКРИВАНЕ НА 3DEXPERIENCE ЛАБОРАТОРИЯ В АГРАРЕН УНИВЕРСИТЕТ ПЛОВДИВ
event21.02.2024
ОТКРИВАНЕ НА 3DEXPERIENCE ЛАБОРАТОРИЯ В АГРАРЕН УНИВЕРСИТЕТ ПЛОВДИВ
На 27.02.2024 г. от Haycad Infotech, екипът на Хайкад Инфотех ще открие 3DEXPERIENCE лаборатория - "Създаваме инженерите на бъдещето" в Аграрен Университет Пловдив.
Automotive Days in Bulgaria  - Цифровизацията в Индустрията и Шанс за Регионите в България
event03.11.2023
Automotive Days in Bulgaria - Цифровизацията в Индустрията и Шанс за Регионите в България
Събитието Automotive Days in Bulgaria е изцяло с подкрепата на Автомобилен Клъстър България и Югоизточен Дигитален Иновационен Хъб, събитието ще разгледа новаторските софтуерни технологии и възможностите, които цифровизацията предлага за развитието на българските компании, работещи в автомобилната индустрия.
Хайкад Инфотех откри модерна „3DEXPERIENCE-инженери на бъдещето“ в Русе
event03.02.2023
Хайкад Инфотех откри модерна „3DEXPERIENCE-инженери на бъдещето“ в Русе
Хайкад Инфотех продължава да подкрепя българското образование, като този път екипът ни откри обучителна лаборатория "3DEXPERIENCE - инженери на бъдещето" в Русенския университет "Ангел Кънчев", заедно с партньорите в региона - Линамар Лайт Металс в Русе...
Виж всички