3DEXPERIENCE за стартиращи компании с участието на DRONAMICS в партньорство с BESCO - HAYCAD INFOTECH - Engineering and business solutions

Събития


3DEXPERIENCE за стартиращи компании с участието на DRONAMICS в партньорство с BESCO
event01.02.2021
3DEXPERIENCE за стартиращи компании с участието на DRONAMICS в партньорство с BESCO
Включете се в БЕЗПЛАТНОТО онлайн събитие, организирано от Хайкад Инфотех, с любезната подкрепа на Българската стартъп асоциация (BESCO), Dassault Systemés – софтуерен концерн за инженерни IT решения и специалното участие на DRONAMICS – стартъп компания, разработваща безпилотни, карго самолети, където ще ви представим инженерната платформа 3DEXPEIRENCE. 

Ще си говорим за предизвикателствата и възможностите, които стоят пред стартиращите компании днес с инициативата на Хайкад Инфотех и Dassault Systemés , а специалните ни гости от DRONAMICS ще ни разкажат малко повече за техния опит с колаборативната инженерна платформа за 3D проектиране, симулация и цялостно управление на проектната информация – 3DEXPEIRENCE. Тя позволява бързо проектиране на всякакъв вид технически продукти при пълно спазване на необходимите стандарти.
Ще ви срещнем със:

• Свилен Рангелов, съосновател и изпълнителен директор на DRONAMICS – компания, разработваща нов вид безпилотни самолети за пренос на товари, която използва CATIA и 3DEXPERIENCE както в развойната си дейност, така и в производството.
• Анна Иванова, ръководител дизайнерския екип в DRONAMICS
• Специалисти-интегратори на IT системи за производствени компании от Хайкад Инфотех

Започваме в 13 часа на 18.02.2021
Регистрирайте се

DRONAMICS е компания, основана през 2014-а година от братята Свилен и Константин Рангелови и е водеща фирма в сферата на безпилотните карго самолети в глобален мащаб. Мисията на компанията е да подобри свързаността между по-ниско населените региони и логистиката, като предостави възможността пратки да бъдат доставяни по въздух на много по-достъпни цени, като самолетите на DRONAMICS пренасят товари до 350 кг на разстояния до 2,500 км.

Българската стартъп асоциация (BESCO) е неправителствена организация, която свързва стартъпи, инвеститори, правителство, институции и други заинтересовани страни, свързани с иновациите. BESCO обединява хора с желание да работят за обща кауза, да създават добавена стойност за цялото общество.

Хайкад Инфотех е една от водещите компании за инженеринг и бизнес консултиране в сферата на CAD/CAE и PLM системите за индустрията.

Dassault Systémes е софтуерен концерн за инженерни IT решения с повече от 20 000 служители в целия свят. Решенията на компанията – CATIA, ENOVIA, DELMIA, SIMULIA и 3DEXPERIENCE са предпочетени от компании лидери като Volkswagen Group, Tesla, Boeing, SpaceX, Husqvarna и др.

Като официален представител за България на софтуерния концерн Dassault Systemés, Хайкад Инфотех внедрява, вече повече от десет години, решенията на Dassault Systemés в български индустриални компании, учебни заведения и научни центрове. Като през 2021 Хайкад Инфотех и Dassault Systemés подкрепят стартиращите български компании, като им предоставят достъп до инженерната бизнес платформа 3DEXPEIRENCE на изключително преференциални условия.

Включете се в безплатния ни уебинар на тема „3DEXPERIENCE за стартиращи компании“ и научете повече за възможностите, които ви предоставяме.

Започваме в 13 часа на 18.02.2021

Още събития

ОТКРИВАНЕ НА 3DEXPERIENCE ЛАБОРАТОРИЯ В АГРАРЕН УНИВЕРСИТЕТ ПЛОВДИВ
event21.02.2024
ОТКРИВАНЕ НА 3DEXPERIENCE ЛАБОРАТОРИЯ В АГРАРЕН УНИВЕРСИТЕТ ПЛОВДИВ
На 27.02.2024 г. от Haycad Infotech, екипът на Хайкад Инфотех ще открие 3DEXPERIENCE лаборатория - "Създаваме инженерите на бъдещето" в Аграрен Университет Пловдив.
Automotive Days in Bulgaria  - Цифровизацията в Индустрията и Шанс за Регионите в България
event03.11.2023
Automotive Days in Bulgaria - Цифровизацията в Индустрията и Шанс за Регионите в България
Събитието Automotive Days in Bulgaria е изцяло с подкрепата на Автомобилен Клъстър България и Югоизточен Дигитален Иновационен Хъб, събитието ще разгледа новаторските софтуерни технологии и възможностите, които цифровизацията предлага за развитието на българските компании, работещи в автомобилната индустрия.
Хайкад Инфотех откри модерна „3DEXPERIENCE-инженери на бъдещето“ в Русе
event03.02.2023
Хайкад Инфотех откри модерна „3DEXPERIENCE-инженери на бъдещето“ в Русе
Хайкад Инфотех продължава да подкрепя българското образование, като този път екипът ни откри обучителна лаборатория "3DEXPERIENCE - инженери на бъдещето" в Русенския университет "Ангел Кънчев", заедно с партньорите в региона - Линамар Лайт Металс в Русе...
Виж всички