Хайкад Инфотех организира посещение в Ханон Системс - HAYCAD INFOTECH - Engineering and business solutions

Събития


Хайкад Инфотех организира посещение в Ханон Системс
event06.10.2022
Хайкад Инфотех организира посещение в Ханон Системс
На 06.10.2022 организираме посещение на студенти на територията от Hanon Systems.
Студентите са от четвърти курс, за да могат пълноценно да се запознаят с производствените и технологични процеси.

Посещението на студентите във фирма Hanon Systems, е с цел придобиване на практически знания в една от технологичните фирми в града.
Основната част от дейността на Hanon Systems в завод Пловдив е производството на хидравлични и вакуумни помпи и на компоненти за автомобилни трансмисии. Hanon Systems Пловдив се утвърждава като световен лидер в технологиите за контрол на моторни масла, охладителни и вакуумни системи и свързаните с тях интегрирани модули.

Компанията си партнира с водещите автомобилни производители, за да разширява границите на технологиите, подкрепяйки иновативното мислене с производствени и инженерни процеси от световна класа.

По време на посещението студентите ще имат възможност да проследят целия производствен процес в завода, ще се срещнат с производствени инженери и производствени мениджъри.

Още събития

ОТКРИВАНЕ НА 3DEXPERIENCE ЛАБОРАТОРИЯ В АГРАРЕН УНИВЕРСИТЕТ ПЛОВДИВ
event21.02.2024
ОТКРИВАНЕ НА 3DEXPERIENCE ЛАБОРАТОРИЯ В АГРАРЕН УНИВЕРСИТЕТ ПЛОВДИВ
На 27.02.2024 г. от Haycad Infotech, екипът на Хайкад Инфотех ще открие 3DEXPERIENCE лаборатория - "Създаваме инженерите на бъдещето" в Аграрен Университет Пловдив.
Automotive Days in Bulgaria  - Цифровизацията в Индустрията и Шанс за Регионите в България
event03.11.2023
Automotive Days in Bulgaria - Цифровизацията в Индустрията и Шанс за Регионите в България
Събитието Automotive Days in Bulgaria е изцяло с подкрепата на Автомобилен Клъстър България и Югоизточен Дигитален Иновационен Хъб, събитието ще разгледа новаторските софтуерни технологии и възможностите, които цифровизацията предлага за развитието на българските компании, работещи в автомобилната индустрия.
Хайкад Инфотех откри модерна „3DEXPERIENCE-инженери на бъдещето“ в Русе
event03.02.2023
Хайкад Инфотех откри модерна „3DEXPERIENCE-инженери на бъдещето“ в Русе
Хайкад Инфотех продължава да подкрепя българското образование, като този път екипът ни откри обучителна лаборатория "3DEXPERIENCE - инженери на бъдещето" в Русенския университет "Ангел Кънчев", заедно с партньорите в региона - Линамар Лайт Металс в Русе...
Виж всички