Хайкад Инфотех отново е на MACHTECH 2022 - HAYCAD INFOTECH - Engineering and business solutions

Събития


Хайкад Инфотех отново е на MACHTECH 2022
event09.09.2022
Хайкад Инфотех отново е на MACHTECH 2022

За всички, които имат интерес към 3D технологиите за проектиране, компютърните симулации, софтуерните системи и софтуерните системи за производственото планиране, сме подготвили демонстрациите на последните новости от света на Dassault Systemes.

Oсвен участието ни на нашия щанд, на 15.09, ще проведем презентация на тема: "Smart Precise & Efficient Simulations For CNC Machines in the Era of Industry 4.0". В нея ще Ви покажем как вашите CNC машини да бъдат по-бързи, по-ефективни и по-енергоспестяващи.

Ние от Хайкад Инфотех ще се радваме да ви посрещнем на нашия щанд и ви очакваме в Интер Експо Център.

За да имаме достатъчно време за Вас, споделете ни кога грубо планирате да посетите изложението, за да могат нашите специалисти да ви обърнат нужното внимание.

Това може да го направите чрез нашата контактна форма на сайта ни.

Още събития

ОТКРИВАНЕ НА 3DEXPERIENCE ЛАБОРАТОРИЯ В АГРАРЕН УНИВЕРСИТЕТ ПЛОВДИВ
event21.02.2024
ОТКРИВАНЕ НА 3DEXPERIENCE ЛАБОРАТОРИЯ В АГРАРЕН УНИВЕРСИТЕТ ПЛОВДИВ
На 27.02.2024 г. от Haycad Infotech, екипът на Хайкад Инфотех ще открие 3DEXPERIENCE лаборатория - "Създаваме инженерите на бъдещето" в Аграрен Университет Пловдив.
Automotive Days in Bulgaria  - Цифровизацията в Индустрията и Шанс за Регионите в България
event03.11.2023
Automotive Days in Bulgaria - Цифровизацията в Индустрията и Шанс за Регионите в България
Събитието Automotive Days in Bulgaria е изцяло с подкрепата на Автомобилен Клъстър България и Югоизточен Дигитален Иновационен Хъб, събитието ще разгледа новаторските софтуерни технологии и възможностите, които цифровизацията предлага за развитието на българските компании, работещи в автомобилната индустрия.
Хайкад Инфотех откри модерна „3DEXPERIENCE-инженери на бъдещето“ в Русе
event03.02.2023
Хайкад Инфотех откри модерна „3DEXPERIENCE-инженери на бъдещето“ в Русе
Хайкад Инфотех продължава да подкрепя българското образование, като този път екипът ни откри обучителна лаборатория "3DEXPERIENCE - инженери на бъдещето" в Русенския университет "Ангел Кънчев", заедно с партньорите в региона - Линамар Лайт Металс в Русе...
Виж всички