Хайкад завърши успешно поредния кръг от срещи с индустрията и университетите - HAYCAD INFOTECH - Engineering and business solutions

Събития


Хайкад завърши успешно поредния кръг от срещи с индустрията и университетите
event25.10.2022
Хайкад завърши успешно поредния кръг от срещи с индустрията и университетите
Хайкад завърши един от поредните ни кръгове от срещи с индустрията и университетите. На 20-ти и 21-ви октомври екипът ни заедно с колегите ни от Dassault Systemes, Италия се срещна с много специалисти и ръководители в производствени предприятия и студенти в София и Габрово. Благодарение на съдействието на ръководството на Технически университет Габрово в лицето на проф. Железаров и доц. Цанков, както и Регионална стопанска камара - г-жа Сомлева имахме изключително интересна среща с най-иновативната част от индустрията в Габрово и региона, за което сме изключително благодарни.

В презентациите и разговорите дискутирахме върху конкретните възможности за ускоряване на процесите на дигитализация в производствените предприятия. Адриано Гарела, Надя Шеншен и Георги Бояджиев представиха изключителни примери за това, как с помощта на:

- нови методи на организация на производството;
- интелигентно приложение на новите възможности на софтуерите;
- адекватно обучение.

Дискусиите ни доказаха това, което ние от Хайкад Инфотех твърдим от години - българската индустрия е готова да премине на нова степен на дигитализация. Нужна е решителност, ясен план и конкретни стъпки.

Още събития

ОТКРИВАНЕ НА 3DEXPERIENCE ЛАБОРАТОРИЯ В АГРАРЕН УНИВЕРСИТЕТ ПЛОВДИВ
event21.02.2024
ОТКРИВАНЕ НА 3DEXPERIENCE ЛАБОРАТОРИЯ В АГРАРЕН УНИВЕРСИТЕТ ПЛОВДИВ
На 27.02.2024 г. от Haycad Infotech, екипът на Хайкад Инфотех ще открие 3DEXPERIENCE лаборатория - "Създаваме инженерите на бъдещето" в Аграрен Университет Пловдив.
Automotive Days in Bulgaria  - Цифровизацията в Индустрията и Шанс за Регионите в България
event03.11.2023
Automotive Days in Bulgaria - Цифровизацията в Индустрията и Шанс за Регионите в България
Събитието Automotive Days in Bulgaria е изцяло с подкрепата на Автомобилен Клъстър България и Югоизточен Дигитален Иновационен Хъб, събитието ще разгледа новаторските софтуерни технологии и възможностите, които цифровизацията предлага за развитието на българските компании, работещи в автомобилната индустрия.
Хайкад Инфотех откри модерна „3DEXPERIENCE-инженери на бъдещето“ в Русе
event03.02.2023
Хайкад Инфотех откри модерна „3DEXPERIENCE-инженери на бъдещето“ в Русе
Хайкад Инфотех продължава да подкрепя българското образование, като този път екипът ни откри обучителна лаборатория "3DEXPERIENCE - инженери на бъдещето" в Русенския университет "Ангел Кънчев", заедно с партньорите в региона - Линамар Лайт Металс в Русе...
Виж всички