Хайкад Инфотех Ви Очаква на Техническия Панаир в Пловдив 2022 - HAYCAD INFOTECH - Engineering and business solutions

Събития


Хайкад Инфотех Ви Очаква на Техническия Панаир в Пловдив 2022
event16.09.2022
Хайкад Инфотех Ви Очаква на Техническия Панаир в Пловдив 2022
След успешното представяне на MachTech 2022 в София, екипът на Хайкад Инфотех е готов да посрещне своите посетители на откриването на МЕЖДУНАРОДЕН ТЕХНИЧЕСКИ ПАНАИР 2022 в Пловдив на щанд 3D1 от 19 до 24 септември.

Техническия екип на Хайкад Инфотех е отново на Ваше разположение, ако се интересувате от най- съвременните софтуерни технологии за индустрията. Заедно с колегите ни от Dassault Systemes ще Ви запознаем с най- новите достижения в областта на; 3D проектирането и симулациите, (CAD/CAE), Управлението на Жизнения цикъл на продуктите (PLM) и управлението на производствените процеси. Ще научите повече и за нашата инженерна академия. Но за повече информация заповядайте на нашия щанд.

Още събития

ОТКРИВАНЕ НА 3DEXPERIENCE ЛАБОРАТОРИЯ В АГРАРЕН УНИВЕРСИТЕТ ПЛОВДИВ
event21.02.2024
ОТКРИВАНЕ НА 3DEXPERIENCE ЛАБОРАТОРИЯ В АГРАРЕН УНИВЕРСИТЕТ ПЛОВДИВ
На 27.02.2024 г. от Haycad Infotech, екипът на Хайкад Инфотех ще открие 3DEXPERIENCE лаборатория - "Създаваме инженерите на бъдещето" в Аграрен Университет Пловдив.
Automotive Days in Bulgaria  - Цифровизацията в Индустрията и Шанс за Регионите в България
event03.11.2023
Automotive Days in Bulgaria - Цифровизацията в Индустрията и Шанс за Регионите в България
Събитието Automotive Days in Bulgaria е изцяло с подкрепата на Автомобилен Клъстър България и Югоизточен Дигитален Иновационен Хъб, събитието ще разгледа новаторските софтуерни технологии и възможностите, които цифровизацията предлага за развитието на българските компании, работещи в автомобилната индустрия.
Хайкад Инфотех откри модерна „3DEXPERIENCE-инженери на бъдещето“ в Русе
event03.02.2023
Хайкад Инфотех откри модерна „3DEXPERIENCE-инженери на бъдещето“ в Русе
Хайкад Инфотех продължава да подкрепя българското образование, като този път екипът ни откри обучителна лаборатория "3DEXPERIENCE - инженери на бъдещето" в Русенския университет "Ангел Кънчев", заедно с партньорите в региона - Линамар Лайт Металс в Русе...
Виж всички