Хайкад Инфотех откри модерна „3DEXPERIENCE-инженери на бъдещето“ в Русе - HAYCAD INFOTECH - Engineering and business solutions

Събития


Хайкад Инфотех откри модерна „3DEXPERIENCE-инженери на бъдещето“ в Русе
event03.02.2023
Хайкад Инфотех откри модерна „3DEXPERIENCE-инженери на бъдещето“ в Русе
Хайкад Инфотех продължава да подкрепя българското образование, като този път екипът ни откри обучителна лаборатория "3DEXPERIENCE - инженери на бъдещето" в Русенския университет "Ангел Кънчев", заедно с партньорите в региона - Линамар Лайт Металс в Русе.

Събитието откри ректорът на университета – акад. Христо Белоев, който благодари на фирмите и отбеляза, че предстои да бъде сключен договор за сътрудничество между трите страни.

Управителят на фирма Хайкад Инфотех - Спасена Генчева сподели с десетките присъстващи гости на събитието, за инициативите и дейностите на Хайкад, както и план за подпомагане и развитие на българското образование.

Лабораторията ще бъде от изключително важно значение за района на Русе, защото ще даде възможност на студентите да овладеят практически умения в най-новите софтуерни технологии, самостоятелно да разработват собствени проекти, както и да придобиват така нужните за индустрия знания в 3D проектирането и компютърните симулациите


Виж всички