Онлайн открит урок за CATIA – въпроси и отговори от специалистите на Хайкад Инфотех - HAYCAD INFOTECH - Engineering and business solutions

Събития


Онлайн открит урок за CATIA – въпроси и отговори от специалистите на Хайкад Инфотех
event25.11.2020
Онлайн открит урок за CATIA – въпроси и отговори от специалистите на Хайкад Инфотех
Включете се в безплатния онлайн кръжок, организиран от Хайкад Инфотех, в който ще имате възможност да задавате вашите въпроси, свързани с употребата на специализирания софтуер CATIA и с приложението му за учебни цели.
Събитието е предназначено за студенти, ученици в техникуми, както и за хора, желаещи да използват CATIA софтуера.
Едни от най-често задаваните въпроси, са свързани с инсталацията и регистрацията на софтуера. Отговорите на тези и всички други ваши въпроси, ще даде Талиб Даил – технически ръководител в Хайкад Инфотех. Талиб отговаря за всички технически дейности, свързани с внедряването на продуктите на Dassault Systemes. Той познава добре реалните нужди на компаниите и възможностите за приложението на софтуерните продукти на Dassault Systemes, за разрешаване на конкретни индустриални задачи.
Онлайн откритият урок ще протече под формата на дискусия, без предварително зададена тема.
Събитието ще се проведе на 25.11.2020 от 9:00 часа.
Очакваме ви!

Още събития

ОТКРИВАНЕ НА 3DEXPERIENCE ЛАБОРАТОРИЯ В АГРАРЕН УНИВЕРСИТЕТ ПЛОВДИВ
event21.02.2024
ОТКРИВАНЕ НА 3DEXPERIENCE ЛАБОРАТОРИЯ В АГРАРЕН УНИВЕРСИТЕТ ПЛОВДИВ
На 27.02.2024 г. от Haycad Infotech, екипът на Хайкад Инфотех ще открие 3DEXPERIENCE лаборатория - "Създаваме инженерите на бъдещето" в Аграрен Университет Пловдив.
Automotive Days in Bulgaria  - Цифровизацията в Индустрията и Шанс за Регионите в България
event03.11.2023
Automotive Days in Bulgaria - Цифровизацията в Индустрията и Шанс за Регионите в България
Събитието Automotive Days in Bulgaria е изцяло с подкрепата на Автомобилен Клъстър България и Югоизточен Дигитален Иновационен Хъб, събитието ще разгледа новаторските софтуерни технологии и възможностите, които цифровизацията предлага за развитието на българските компании, работещи в автомобилната индустрия.
Хайкад Инфотех откри модерна „3DEXPERIENCE-инженери на бъдещето“ в Русе
event03.02.2023
Хайкад Инфотех откри модерна „3DEXPERIENCE-инженери на бъдещето“ в Русе
Хайкад Инфотех продължава да подкрепя българското образование, като този път екипът ни откри обучителна лаборатория "3DEXPERIENCE - инженери на бъдещето" в Русенския университет "Ангел Кънчев", заедно с партньорите в региона - Линамар Лайт Металс в Русе...
Виж всички