Откриване обучителна лаборатория "3DEXPREIENCE инженерите на бъдещето" в Технически Университет София, филиал Пловдив - HAYCAD INFOTECH - Engineering and business solutions

Събития


Откриване обучителна лаборатория
event05.10.2022
Откриване обучителна лаборатория "3DEXPREIENCE инженерите на бъдещето" в Технически Университет София, филиал Пловдив
На 05.10.22 г. ще имаме удоволствието, с партньорите ни от Либхер България, да открием официално образователната лаборатория "3DEXPREIENCE инженерите на бъдещето", в която младите студенти от техническия университет и бъдещи инженери, придобиват нови знания в 3D проектирането и компютърните симулациите, които да прилагат в бъдещите си професии.
Събитието ще се състои от 14:00 в Технически Университет - София, филиал Пловдив, намиращ се на адрес: ул. „Цанко Дюстабанов“ 25, етаж 5 (корпус 4), на което ще можете да се срещнете с нашия екип, партньорите ни от Либхер България.

Още събития

Automotive Days in Bulgaria  - Цифровизацията в Индустрията и Шанс за Регионите в България
event03.11.2023
Automotive Days in Bulgaria - Цифровизацията в Индустрията и Шанс за Регионите в България
Събитието Automotive Days in Bulgaria е изцяло с подкрепата на Автомобилен Клъстър България и Югоизточен Дигитален Иновационен Хъб, събитието ще разгледа новаторските софтуерни технологии и възможностите, които цифровизацията предлага за развитието на българските компании, работещи в автомобилната индустрия.
Хайкад Инфотех откри модерна „3DEXPERIENCE-инженери на бъдещето“ в Русе
event03.02.2023
Хайкад Инфотех откри модерна „3DEXPERIENCE-инженери на бъдещето“ в Русе
Хайкад Инфотех продължава да подкрепя българското образование, като този път екипът ни откри обучителна лаборатория "3DEXPERIENCE - инженери на бъдещето" в Русенския университет "Ангел Кънчев", заедно с партньорите в региона - Линамар Лайт Металс в Русе...
Откриване на 3DEXPERIENCE Лаборатория в Русе
event31.01.2023
Откриване на 3DEXPERIENCE Лаборатория в Русе
На 03.02.2023 от Haycad Infotech, заедно с партньорите ни от Linamar ще открием 3DEXPERIENCE лаборатория - "Създаваме инженерите на бъдещето" в Русенския Университет "Ангел Кънчев".
Виж всички