Регионална среща на потребителите на SIMULIA за България и Румъния 2022 - HAYCAD INFOTECH - Engineering and business solutions

Събития


Регионална среща на потребителите на SIMULIA за България и Румъния 2022
event10.10.2022
Регионална среща на потребителите на SIMULIA за България и Румъния 2022
Регионална среща на потребителите на SIMULIA за Югоизточна Европа 2022 ще се проведе на 10 и 11 ноември, в хотел Continental Forum Sibiu. Искате ли да научите най-новото от света на симулационните технологии за инженери? Тогава това е правилното събитие за Вас!
Регионалната среща на потребителите има дългогодишна традиция и това е вашата възможност да чуете от експертите на Dassault Systemes, да споделите своя опит и да получите вдъхновение от експерти и потребители SIMULIA Abaqus.
Акценти на срещата:
Научете как лидерите в индустрията използват платформата 3DEXPERIENCE и портфолиото на SIMULIA.
- Актуализации на технологиите
- Презентации на  потребители
- Сесии на кръгла маса на живо
Презентации с акцент върху портфолиото на SIMULIA (Abaqus, Isight, Tosca, fe-safe, Simpack, PowerFLOW, XFlow, CST Studio Suite, Opera), както и върху ролите на SIMULIA в платформата 3DEXPERIENCE®.

Още събития

ОТКРИВАНЕ НА 3DEXPERIENCE ЛАБОРАТОРИЯ В АГРАРЕН УНИВЕРСИТЕТ ПЛОВДИВ
event21.02.2024
ОТКРИВАНЕ НА 3DEXPERIENCE ЛАБОРАТОРИЯ В АГРАРЕН УНИВЕРСИТЕТ ПЛОВДИВ
На 27.02.2024 г. от Haycad Infotech, екипът на Хайкад Инфотех ще открие 3DEXPERIENCE лаборатория - "Създаваме инженерите на бъдещето" в Аграрен Университет Пловдив.
Automotive Days in Bulgaria  - Цифровизацията в Индустрията и Шанс за Регионите в България
event03.11.2023
Automotive Days in Bulgaria - Цифровизацията в Индустрията и Шанс за Регионите в България
Събитието Automotive Days in Bulgaria е изцяло с подкрепата на Автомобилен Клъстър България и Югоизточен Дигитален Иновационен Хъб, събитието ще разгледа новаторските софтуерни технологии и възможностите, които цифровизацията предлага за развитието на българските компании, работещи в автомобилната индустрия.
Хайкад Инфотех откри модерна „3DEXPERIENCE-инженери на бъдещето“ в Русе
event03.02.2023
Хайкад Инфотех откри модерна „3DEXPERIENCE-инженери на бъдещето“ в Русе
Хайкад Инфотех продължава да подкрепя българското образование, като този път екипът ни откри обучителна лаборатория "3DEXPERIENCE - инженери на бъдещето" в Русенския университет "Ангел Кънчев", заедно с партньорите в региона - Линамар Лайт Металс в Русе...
Виж всички