"Умните машини" и "интелигентните софтуери"- цифровизацията в индустрията- шанс за регионите. Среща с индустрията в област Враца- 8.12 - HAYCAD INFOTECH - Engineering and business solutions

Събития


event08.12.2022
"Умните машини" и "интелигентните софтуери"- цифровизацията в индустрията- шанс за регионите. Среща с индустрията в област Враца- 8.12
На 8 декември 2022 г. от 13:00 ч. Хайкад Инфотех, Аутомотив Клъстер България и Дигитален иновационен хъб Северозапад към Аутомотив Клъстер България ще проведат "Automotive Day in Vratsa" за индустриалните предприятия в областта.

Събитието ще събере в конферентната зала на Общински съвет Враца представители от автомобилната индустрия и компании, предоставящи решения и методи за оптимизация на производството, Индустрия 4.0, енергиен мониторинг, устойчиво управление и други.

Automotive Day in Vratsa ще бъде открит от кмета на община Враца Калин Каменов. Хайкад Инфотех ще проведе семинар на тема " "Умните машини" и "интелигентните софтуери"- цифровизацията в индустрията- шанс за регионите", в рамките на който ще представим концепции и методи за оптимизация на производството, софтуерни решения за производствено планиране и оптимизация, виртуални решения за симулации на роботизирани процеси, квалификации и обучение на младото поколение.

Програмата включва още представяне на Дигитален иновационен хъб Северозапад към Аутомотив Клъстер България. Фокусът ще бъде върху Индустрия 4.0 и решения за умно производство, киберфизични системи и мобилна роботика, технология за децентрализирано управление и предсказуема поддръжка, енергиен мониторинг и устойчиво управление.
Виж всички