Automotive Days in Bulgaria - Цифровизацията в Индустрията и Шанс за Регионите в България - HAYCAD INFOTECH - Engineering and business solutions

Публикации


Automotive Days in Bulgaria  - Цифровизацията в Индустрията и Шанс за Регионите в България
event03.11.2023
Automotive Days in Bulgaria - Цифровизацията в Индустрията и Шанс за Регионите в България

С гордост ви представяме събитието "Automotive Days in Bulgaria 2023", което ще се проведе на 28 ноември в Стара Загора и на 29 ноември в Бургас.

 

Събитието е изцяло с подкрепата на Автомобилен Клъстър България и Югоизточен Дигитален Иновационен Хъб, събитието ще разгледа новаторските софтуерни технологии и възможностите, които цифровизацията предлага за развитието на българските компании, работещи в автомобилната индустрия.

Събитието в Стара Загора ще бъде открито от кмета на община Стара Загора, а събитието в Бургас, ще открие кметът на Бургас. На тези събития ще представим модерните насоки в областта на "Умните машини" и "Интелигентните софтуери". Нашите експерти ще представят концепции и методи за оптимизация на производството, софтуерни решения за производствено планиране и оптимизация, както и виртуални симулации на роботизирани процеси.

Очакваме ви на тези важни събитие, на които ще споделим знания и вдъхновение за развитието на индустриалния сектор и младите професионалисти.

Запишете се и бъдете част от Automotive Days in Bulgaria 2023 в нашата контактна форма или пишете на samuel.zlatarev@haycad-infotech.bg

Още публикации

Екипът на Хайкад беше на събитието
event22.01.2024
Екипът на Хайкад беше на събитието "Value Up" на Dassault Systèmes в Малта
Екипът на Хайкад Инфотех се присъедини към събитието Value Up 2024 на Dassault Systemes в Малта, където нашите експерти споделиха вълнуващи технологични идеи и взеха участие в дискусии за бъдещето на софтуерните технологии.
Хайкад Инфотех и Dassault Systemes предоставят големи отстъпки на българските автомобилни компании, работещи със Stellantis
event01.12.2023
Хайкад Инфотех и Dassault Systemes предоставят големи отстъпки на българските автомобилни компании, работещи със Stellantis
Важна възможност за значителни икономии се предоставя на българските фирми в автомобилния бранш, свързани с група Stellantis или фирми от фирмената група. Хайкад Инфотех и Dassault Systemes обявиха специален пакет с изключително преференциални условия за придобиване на лицензи за CATIA и 3DEXPERIENCE до края на 2023 г.
Aкценти от
event30.11.2023
Aкценти от "Automotive Days in Bulgaria 2023" в Стара Загора и Бургас
"Automotive Days in Bulgaria 2023" Обедини Бизнеса с Иновациите в Стара Загора и Бургас.
Виж всички