Екипът на Хайкад беше на събитието "Value Up" на Dassault Systèmes в Малта - HAYCAD INFOTECH - Engineering and business solutions

Публикации


Екипът на Хайкад беше на събитието
event22.01.2024
Екипът на Хайкад беше на събитието "Value Up" на Dassault Systèmes в Малта
Екипът на Хайкад беше на събитието Value Up 2024 на Dassault Systèmes в Малта, което приключи успешно, предоставяйки на участниците вълнуваща възможност да се запознаят с най-новите технологични идеи и иновации, които ще формират бъдещето на индустриалните решения.

В рамките на събитието, ключови експерти и лидери от Dassault Systèmes споделиха своите визии за развитието на компанията и индустриалната трансформация. Разгледана беше гъвкавостта и иновациите в бизнес модела, като се подчерта значението на сътрудничеството със стратегически партньори и внедряването на нови технологии за създаване на устойчиви възможности за растеж и развитие.

Участниците имаха възможност да се запознаят с последните тенденции и разработки в областта на технологиите на бъдещето, както и да споделят опит и идеи за създаване на по-дългосрочни и устойчиви сътруднически връзки.

Нашата компания имаше честта да бъде там като гост, участващ активно в дискусиите и споделяйки своя опит в областта. Посещението ни допринесе за разширяване на нашата мрежа от връзки с цел разширяване и развитие на бъдещи иновационни проекти. Вечерната програма допринесе за забавление и подчерта важността на общуването и обмена на идеи сред участниците.
Виж всички