Хайкад Инфотех издава нова книга - Пластмасови изделия и шприцформи на Доц. Петко Събев - HAYCAD INFOTECH - Engineering and business solutions

Публикации


Хайкад Инфотех издава нова книга - Пластмасови изделия и шприцформи на Доц. Петко Събев
event08.03.2023
Хайкад Инфотех издава нова книга - Пластмасови изделия и шприцформи на Доц. Петко Събев
Хайкад Инфотех, наскоро обяви излизането на второто издание на книга с автор доц. Петко Събев - "Пластмасови изделия и шприцформи".

Очаква се актуализираното издание на книгата да предостави обогатен учебен опит на стотици специалисти в България и цяла Европа, като им даде възможност да развият своите способности в областта.
С това ново издание Хайкад Инфотех предлага на своите партньори ценна възможност да рекламират своите услуги и продукти в книгата, като по този начин получат по-голяма видимост и известност.
Тази възможност за реклама е чудесен начин за фирмите да се свържат с целевата си аудитория и да популяризират компанията си по изключително целенасочен и ефективен начин.

За да се информирате по-подробно за възможностите за реклама в новото издание на книгата на доц. д-р Петко Събев, просто попълнете формата за контакт на нашия уебсайт и някой от нашите представители ще се свърже с вас възможно най-скоро.
Партнирайки си с Хайкад Инфотех, фирмите могат да се възползват от широката мрежа от професионалисти на компанията и да получат достъп до по-широка аудитория както в България, така и извън нея.
Новото издание на книгата ще бъде ценен източник на информация за специалисти в различни професионални области.

Чрез своето информативно и увлекателно съдържание книгата има за цел да предостави на читателите знанията и уменията, от които се нуждаят, за да успеят в съответните индустрии.
Хайкад Инфотех се ангажира да предоставя висококачествени образователни ресурси, които помагат на професионалистите да бъдат в крак с най-новите разработки в своята област. Чрез рекламиране в новото издание на книгата на доц. д-р Петко Събев предприятията могат да демонстрират своя ангажимент за професионални постижения и да се позиционират като лидери в съответните индустрии.
Така че не пропускайте тази възможност да достигнете до целева аудитория от професионалисти и да популяризирате бизнеса си по един изключително ефективен и рентабилен начин. Свържете се с нас още днес, за да научите повече за възможностите за реклама в новото издание на книгата на доц. д-р Петко Събев.

Още публикации

Dassault Systèmes се насочва към разширяване на инфраструктурата за отбрана
event30.05.2021
Dassault Systèmes се насочва към разширяване на инфраструктурата за отбрана
Инфраструктурата в областта на отбраната, като например хангари за самолети, докове или пристанища, е от решаващо значение за разполагането и експлоатацията на военните платформи.
Интегрирани системи и иновации в отбранителните системи
event14.09.2023
Интегрирани системи и иновации в отбранителните системи
Процесът на внедряване на нови технологии и иновации в отбранителната индустрия не е толкова прост, колкото изглежда. Той включва много внимателен анализ и проектиране на интегрирани системи, процес на различни изпитания в различни сценарии, извличане на поуки от оперативния опит, връщането му обратно в технологията и накрая внедряването му в отбранителната индустрия.
Dassault Systèmes стартира
event01.08.2021
Dassault Systèmes стартира "Co-Design to Target", ново индустриално решение за космически и отбранителни програми
Компанията 3DEXPERIENCE, световен лидер в областта на софтуера за 3D проектиране, 3D цифровите модели и решенията за управление на жизнения цикъл на продуктите (PLM), днес обяви старта на най-новото си решение за авиационната и отбранителната индустрия - "Co-Design to Target".
Виж всички