Хайкад Инфотех събра на едно място бизнесът във Враца - HAYCAD INFOTECH - Engineering and business solutions

Публикации


Хайкад Инфотех събра на едно място бизнесът във Враца
event08.12.2022
Хайкад Инфотех събра на едно място бизнесът във Враца

Екипът ни беше във Враца - един изключително бързоразвиващ се регион в България.
Нашият екип от Хайкад Инфотех, заедно с Аутомотив Клъстер България на 8 декември проведе Automotive Day in Vratsa за индустриалните предприятия в областта.


Automotive Day In Vratsa Представи решения за оптимизация на производството и индустрия 4.0. Събитието събра представители от автомобилната индустрия и компании, предоставящи решения и методи за оптимизация на производството, Индустрия 4.0, енергиен мониторинг, устойчиво управление и други
Събитието - Automotive Day In Vratsa беше открито от кмета на община Враца Калин Каменов.

Екипът ни проведе семинар на тема "Умните машини и интелигентните софтуери", в рамките на който се дискутираха концепции и методи за оптимизация на производството, софтуерни решения за производствено планиране и оптимизация, виртуални решения за симулации на роботизирани процеси, квалификации.

Още публикации

Dassault Systèmes се насочва към разширяване на инфраструктурата за отбрана
event30.05.2021
Dassault Systèmes се насочва към разширяване на инфраструктурата за отбрана
Инфраструктурата в областта на отбраната, като например хангари за самолети, докове или пристанища, е от решаващо значение за разполагането и експлоатацията на военните платформи.
Интегрирани системи и иновации в отбранителните системи
event14.09.2023
Интегрирани системи и иновации в отбранителните системи
Процесът на внедряване на нови технологии и иновации в отбранителната индустрия не е толкова прост, колкото изглежда. Той включва много внимателен анализ и проектиране на интегрирани системи, процес на различни изпитания в различни сценарии, извличане на поуки от оперативния опит, връщането му обратно в технологията и накрая внедряването му в отбранителната индустрия.
Dassault Systèmes стартира
event01.08.2021
Dassault Systèmes стартира "Co-Design to Target", ново индустриално решение за космически и отбранителни програми
Компанията 3DEXPERIENCE, световен лидер в областта на софтуера за 3D проектиране, 3D цифровите модели и решенията за управление на жизнения цикъл на продуктите (PLM), днес обяви старта на най-новото си решение за авиационната и отбранителната индустрия - "Co-Design to Target".
Виж всички