Специални предложения за CATIA през лято 2022 - технологичен трамплин за български индустриални компании - HAYCAD INFOTECH - Engineering and business solutions

Публикации


Специални предложения за CATIA през лято 2022 - технологичен трамплин за български индустриални компании
event27.06.2022
Специални предложения за CATIA през лято 2022 - технологичен трамплин за български индустриални компании
Клиентите изискват продукти с високо качество, пазарът не допуска високи цени. Компаниите разработващи нови изделия и инженерите работещи в тях са под непрекъснат да бъдат по-креативни и по-гъвкави в своите разработки. Ние от Хайкад Инфотех и Dassault Systemes Ви даваме инструмента за това- CATIA 3DEXPERIENCE.
Специалните отстъпки за CATIA 3DEXPERIENCE за предназначени за малки и средни предприятия и важат за до средата на месец септември. Целта на тази специална отстъпка е да спомогнем компаниите да преодолеят трудните последни две години.

За повече информация пишете ни на:contact@haycad-infotech.bg или ни позвънете на тел. 0879 530 800

За да научите повече за CATIA вижте видеото: кликнете тук за Youtube

Забележка: Специалните отстъпки важат само за компании, които все още не са потребители на CATIA

Още публикации

Dassault Systèmes се насочва към разширяване на инфраструктурата за отбрана
event30.05.2021
Dassault Systèmes се насочва към разширяване на инфраструктурата за отбрана
Инфраструктурата в областта на отбраната, като например хангари за самолети, докове или пристанища, е от решаващо значение за разполагането и експлоатацията на военните платформи.
Интегрирани системи и иновации в отбранителните системи
event14.09.2023
Интегрирани системи и иновации в отбранителните системи
Процесът на внедряване на нови технологии и иновации в отбранителната индустрия не е толкова прост, колкото изглежда. Той включва много внимателен анализ и проектиране на интегрирани системи, процес на различни изпитания в различни сценарии, извличане на поуки от оперативния опит, връщането му обратно в технологията и накрая внедряването му в отбранителната индустрия.
Dassault Systèmes стартира
event01.08.2021
Dassault Systèmes стартира "Co-Design to Target", ново индустриално решение за космически и отбранителни програми
Компанията 3DEXPERIENCE, световен лидер в областта на софтуера за 3D проектиране, 3D цифровите модели и решенията за управление на жизнения цикъл на продуктите (PLM), днес обяви старта на най-новото си решение за авиационната и отбранителната индустрия - "Co-Design to Target".
Виж всички