Редовна поддръжка за потребители на CATIA в България - HAYCAD INFOTECH - Engineering and business solutions

Събития


Редовна поддръжка за потребители на CATIA в България
event19.08.2022
Редовна поддръжка за потребители на CATIA в България
С цел повишаване качеството на услугите ни и отделяне на специално внимание на Вашите конкретни въпроси свързани с употребата на системата CATIA, стартирахме провеждането на редовна, ежемесечна отворена среща с нашите партньори, в която всеки от Вас ще може да зададе своите въпроси на нашите технически консултанти. В рамките на срещата ще се постараем да отговорим на Вашите въпроси, а на тези, на които не можем да намерим бързо решение, ще се опитаме да отговорим в последствие.

Поредната такава среща ще се проведе на 19.08.2022 г. от 13:30 ч. и ще се проведе онлайн.

На линка по-долу можете да влезете директно в срещата в средата Teems:

Събитие

Ако имате въпроси, които се нуждаят от по-детайлно запознаване от наша страна, ще се радваме да получим Вашето запитване до 28.07.2022 г. чрез нашата контактна форма:

Поддръжка

Моите колеги Ви очакват и се надяваме в бъдеще да бъдем още по-полезни на всички конструктори ползващи CATIA в България!

Още събития

Хайкад Инфотех Ви Очаква наТехническия Панаир в Пловдив 2022
event16.09.2022
Хайкад Инфотех Ви Очаква наТехническия Панаир в Пловдив 2022
След успешното представяне на MachTech 2022 в София, екипът на Хайкад Инфотех е готов да посрещне своите посетители на откриването на МЕЖДУНАРОДЕН ТЕХНИЧЕСКИ ПАНАИР 2022 в Пловдив на щанд 3D1 от 19 до 24 септември.
Хайкад Инфотех отново е на MACHTECH 2022
event09.09.2022
Хайкад Инфотех отново е на MACHTECH 2022
За всички, които имат интерес към 3D технологиите за проектиране, компютърните симулации, софтуерните системи и софтуерните системи за производственото планиране, сме подготвили демонстрациите на последните новости от света на Dassault Systemes. Oсвен участието ни на нашия щанд, на 15.09, ще проведем презентация на тема: "Smart Precise & Efficient Simulations For CNC Machines in the Era of Industry 4.0". В нея ще Ви покажем как вашите CNC машини да бъдат по-бързи, по-ефективни и по-енергоспестяващи.
Редовна поддръжка за потребители на CATIA в България
event28.07.2022
Редовна поддръжка за потребители на CATIA в България
С цел повишаване качеството на услугите ни и отделяне на специално внимание на Вашите конкретни въпроси свързани с употребата на системата CATIA, стартирахме провеждането на редовна, ежемесечна отворена среща с нашите партньори, в която всеки от Вас ще може да зададе своите въпроси на нашите технически консултанти.
Виж всички