Dassault Systemes на най-голямо събитие в света на селското стопанство - HAYCAD INFOTECH - Engineering and business solutions

Публикации


Dassault Systemes на най-голямо събитие в света на селското стопанство
event18.11.2022
Dassault Systemes на най-голямо събитие в света на селското стопанство
Тази седмица в Париж се провежда голямо събитие в света на селското стопанство, наречено SIMA Paris, посветено на иновациите и решенията за земеделските производители. Това е уникална възможност за AgreenCulture да представи своята нова иновация - автономен селскостопански робот, ускорен от нашата лаборатория 3DEXPERIENCE. Цел : Да се намали разпръскването на пестициди по полетата.

Тъй като селскостопанският робот е проектиран и конструиран с CATIA на платформата 3DEXPERIENCE, беше лесно да се създаде потапящо преживяване, за да се обясни на публиката как работи. 3DEXPERIENCE показва различните части на робота, как той управлява сигурността в случай, че сте близо до него, как обработва полето и с помощта на контролна зала как системата работи глобално с границите на оградата.

И работи много добре по време на събитието, това е невероятен начин да популяризирате вашата иновация ! Много хора можаха да се насладят на преживяването, включително и министърът на земеделието Марк Фесно!

3D е нова #Mаркетинг медия за по-висока ангажираност с аудиторията : Използвайки приложението 3DEXCITE CreativeExperience на платформата 3Dx, екипът пренареди инженерния 3D модел, разкраси го и го оптимизира, добави контекста, поведението и сценария и го възпроизведете във VR! В рамките на няколко седмици проектът оживя, като целта беше да бъде достатъчно лесен, така че всеки участник в търговското изложение да може да борави с VR хедсета и да играе с него, за да разбере иновациите и употребите в контекста! Светът на земеделието е иновативен и забавен!

Проектът се ръководи от Себастиан Росел Стефан Дюпаскиер и Хортенс Серо с подкрепата на @nicolas kiraly Давид Нахон и екипа на 3DEXCITE. С участието на Christophe Aubé Laetitia Guezennec и Nadia Aouaal

В Dassault Systèmes не правим Fake Life Metaverse (Фалшиви Метавселени) за игра, а Real life Universes (Вселени в реалния живот) за добро.

Още публикации

Husqvarna търси Машинен инженер за строителни машини
event18.11.2022
Husqvarna търси Машинен инженер за строителни машини
Вие ще отговаряте за проектирането на нови машинни системи и компоненти, както и за поддръжката на продуктите.
Нашите партньори от Husqvarna Русе търсят инженери с опит в CATIA
event19.11.2022
Нашите партньори от Husqvarna Русе търсят инженери с опит в CATIA
Вие ще бъдете експертът на екипа по ротационни системи, включително ексцентрични елементи, ремъчни предавки, лагери, зъбни колела и валове.
Финансова помощ за технологична модернизация в България
event29.08.2022
Финансова помощ за технологична модернизация в България
Настоящите европейски програми за безвъзмездно финансиранепо мярка по "Технологична модернизация" от Националния план за възстановяване и устойчивост (НПВУ) дават огромни възможности за микро, малки и средни предприятия да направят крачка към по-висока степен на дигитализация на своите вътрешни процеси, с цел постигане на по-висока производителност.
Виж всички