Финансова помощ за технологична модернизация в България - HAYCAD INFOTECH - Engineering and business solutions

Публикации


Финансова помощ за технологична модернизация в България
event29.08.2022
Финансова помощ за технологична модернизация в България

Хайкад Инфотех ООД подпомага за дигитализацията в българските индустриални предприятия от повече от 13г. 

Настоящите европейски програми за безвъзмездно финансиранепо мярка по "Технологична модернизация" от Националния план за възстановяване и устойчивост (НПВУ) дават огромни възможности за микро, малки и средни предприятия да направят крачка към по-висока степен на дигитализация на своите вътрешни процеси, с цел постигане на по-висока производителност. 

Обърнете се към нашите продуктови специалисти, за да Ви запознаем с възможностите на предлаганите от нас решения на фирма Dassault Systemes- един от водещите разработчици на инженерни и бизнес софтуерни решения. 

Много успешни компании по света използващи решенията на Dassault Systemes са гарантирате своята иновативност, гъвкавост и ефективност не на последно място и поради внедрените решения на Dassault Systemes.

Решенията, които Хайкад Инфотех ООД предлага на българските си партньори в рамките на програмата са:


CATIA – Водещо решение за виртуално 3D проектиране, което позволява да се симулира целия цикъл за разработка на сложни индустриални продукти;

3DEXPERIENCE - Инженерна и бизнес платформа за управление на развойни и производствени проекти. Основен акцент – колаборация между всички екипи и участници в проекта.

DELMIA Ortems – Софтуерната платформа за производствено планиране, която разгръща функционалностите на традиционните ERP системи и допълва решенията за цифрово производство DELMIA, като осигурява възможност за оптимизация, планиране и симулация на производствените процеси.


Ако желаете да се възползвате от възможностите за внедряване на софтуери за Вашата компания,  свържете се с нас. Нашите продуктови специалисти са на разположение по всяко време за Вас.

 

Вижте описание на програмата.

Още публикации

Dassault Systèmes се насочва към разширяване на инфраструктурата за отбрана
event30.05.2021
Dassault Systèmes се насочва към разширяване на инфраструктурата за отбрана
Инфраструктурата в областта на отбраната, като например хангари за самолети, докове или пристанища, е от решаващо значение за разполагането и експлоатацията на военните платформи.
Интегрирани системи и иновации в отбранителните системи
event14.09.2023
Интегрирани системи и иновации в отбранителните системи
Процесът на внедряване на нови технологии и иновации в отбранителната индустрия не е толкова прост, колкото изглежда. Той включва много внимателен анализ и проектиране на интегрирани системи, процес на различни изпитания в различни сценарии, извличане на поуки от оперативния опит, връщането му обратно в технологията и накрая внедряването му в отбранителната индустрия.
Dassault Systèmes стартира
event01.08.2021
Dassault Systèmes стартира "Co-Design to Target", ново индустриално решение за космически и отбранителни програми
Компанията 3DEXPERIENCE, световен лидер в областта на софтуера за 3D проектиране, 3D цифровите модели и решенията за управление на жизнения цикъл на продуктите (PLM), днес обяви старта на най-новото си решение за авиационната и отбранителната индустрия - "Co-Design to Target".
Виж всички