Финансова помощ за технологична модернизация в България - HAYCAD INFOTECH - Engineering and business solutions

Публикации


Финансова помощ за технологична модернизация в България
event29.08.2022
Финансова помощ за технологична модернизация в България

Хайкад Инфотех ООД подпомага за дигитализацията в българските индустриални предприятия от повече от 13г. 

Настоящите европейски програми за безвъзмездно финансиранепо мярка по "Технологична модернизация" от Националния план за възстановяване и устойчивост (НПВУ) дават огромни възможности за микро, малки и средни предприятия да направят крачка към по-висока степен на дигитализация на своите вътрешни процеси, с цел постигане на по-висока производителност. 

Обърнете се към нашите продуктови специалисти, за да Ви запознаем с възможностите на предлаганите от нас решения на фирма Dassault Systemes- един от водещите разработчици на инженерни и бизнес софтуерни решения. 

Много успешни компании по света използващи решенията на Dassault Systemes са гарантирате своята иновативност, гъвкавост и ефективност не на последно място и поради внедрените решения на Dassault Systemes.

Решенията, които Хайкад Инфотех ООД предлага на българските си партньори в рамките на програмата са:


CATIA – Водещо решение за виртуално 3D проектиране, което позволява да се симулира целия цикъл за разработка на сложни индустриални продукти;

3DEXPERIENCE - Инженерна и бизнес платформа за управление на развойни и производствени проекти. Основен акцент – колаборация между всички екипи и участници в проекта.

DELMIA Ortems – Софтуерната платформа за производствено планиране, която разгръща функционалностите на традиционните ERP системи и допълва решенията за цифрово производство DELMIA, като осигурява възможност за оптимизация, планиране и симулация на производствените процеси.


Ако желаете да се възползвате от възможностите за внедряване на софтуери за Вашата компания,  свържете се с нас. Нашите продуктови специалисти са на разположение по всяко време за Вас.

 

Вижте описание на програмата.

Още публикации

Екипът на Хайкад беше на събитието
event22.01.2024
Екипът на Хайкад беше на събитието "Value Up" на Dassault Systèmes в Малта
Екипът на Хайкад Инфотех се присъедини към събитието Value Up 2024 на Dassault Systemes в Малта, където нашите експерти споделиха вълнуващи технологични идеи и взеха участие в дискусии за бъдещето на софтуерните технологии.
Хайкад Инфотех и Dassault Systemes предоставят големи отстъпки на българските автомобилни компании, работещи със Stellantis
event01.12.2023
Хайкад Инфотех и Dassault Systemes предоставят големи отстъпки на българските автомобилни компании, работещи със Stellantis
Важна възможност за значителни икономии се предоставя на българските фирми в автомобилния бранш, свързани с група Stellantis или фирми от фирмената група. Хайкад Инфотех и Dassault Systemes обявиха специален пакет с изключително преференциални условия за придобиване на лицензи за CATIA и 3DEXPERIENCE до края на 2023 г.
Aкценти от
event30.11.2023
Aкценти от "Automotive Days in Bulgaria 2023" в Стара Загора и Бургас
"Automotive Days in Bulgaria 2023" Обедини Бизнеса с Иновациите в Стара Загора и Бургас.
Виж всички