Финансова помощ за технологична модернизация в България - HAYCAD INFOTECH - Engineering and business solutions

Публикации


Финансова помощ за технологична модернизация в България
event29.08.2022
Финансова помощ за технологична модернизация в България

Хайкад Инфотех ООД подпомага за дигитализацията в българските индустриални предприятия от повече от 13г. 

Настоящите европейски програми за безвъзмездно финансиранепо мярка по "Технологична модернизация" от Националния план за възстановяване и устойчивост (НПВУ) дават огромни възможности за микро, малки и средни предприятия да направят крачка към по-висока степен на дигитализация на своите вътрешни процеси, с цел постигане на по-висока производителност. 

Обърнете се към нашите продуктови специалисти, за да Ви запознаем с възможностите на предлаганите от нас решения на фирма Dassault Systemes- един от водещите разработчици на инженерни и бизнес софтуерни решения. 

Много успешни компании по света използващи решенията на Dassault Systemes са гарантирате своята иновативност, гъвкавост и ефективност не на последно място и поради внедрените решения на Dassault Systemes.

Решенията, които Хайкад Инфотех ООД предлага на българските си партньори в рамките на програмата са:


CATIA – Водещо решение за виртуално 3D проектиране, което позволява да се симулира целия цикъл за разработка на сложни индустриални продукти;

3DEXPERIENCE - Инженерна и бизнес платформа за управление на развойни и производствени проекти. Основен акцент – колаборация между всички екипи и участници в проекта.

DELMIA Ortems – Софтуерната платформа за производствено планиране, която разгръща функционалностите на традиционните ERP системи и допълва решенията за цифрово производство DELMIA, като осигурява възможност за оптимизация, планиране и симулация на производствените процеси.


Ако желаете да се възползвате от възможностите за внедряване на софтуери за Вашата компания,  свържете се с нас. Нашите продуктови специалисти са на разположение по всяко време за Вас.

 

Вижте описание на програмата.

Още публикации

DELMIA Robotics - за проектиране, валидиране и програмиране на роботизирани работни клетки с бързина и точност
event10.03.2023
DELMIA Robotics - за проектиране, валидиране и програмиране на роботизирани работни клетки с бързина и точност
Днес роботите се използват широко в производството - от роботи за събиране и поставяне до сложни и гъвкави роботизирани системи, работещи в огромни производствени линии. Въпреки че тази автоматизация може да подобри последователността и производствения резултат, тя не винаги се планира по оптимален начин, за да се извлече максимална полза от оборудването и хората, които взаимодействат с него.
Хайкад Инфотех издава нова книга - Пластмасови изделия и шприцформи на Доц. Петко Събев
event08.03.2023
Хайкад Инфотех издава нова книга - Пластмасови изделия и шприцформи на Доц. Петко Събев
Хайкад Инфотех издава второ, обновено издание на книгата на доц. Петко Събев и компанията дава възможност на своите партньори да рекламират в новото издание.
Видео Резюме 2022
event01.01.2023
Видео Резюме 2022
През 2022 нашият екип посети и организира множество събития, на които ...
Виж всички